[website ontwerp] [website maken]

Over ons

Wij stellen ons graag even aan u voor.


Wij zijn Frank en Christel en wonen in het landelijke Oordegem in Oost-Vlaanderen. Na jaren zuchten bij die mooie britjes is in 2004 ons Bubbles bij ons komen wonen, een pracht van een lilac meisje. We hadden het idee, we doen één nestje met haar houden de kittens en klaar. Helaas bleek dat onze Bubs pkd positief was. De fokster van Bubs heeft ons zo in de steek gelaten en zo naar behandeld dat we besloten dat wij dit echt wel beter konden. Zo is dan de cattery ontstaan. Er kwam een poesje bij en nog eentje....

Elk kitten dat hier wordt geboren is nog altijd een eerbetoon aan onze Bubbles die haar strijd verloor in 2007. De eerste nestjes heeft ze nog meegemaakt en ze was heel zorgzaam naar alle kittens toe.

Dank zij Bubbles zijn we de fokkers geworden die we vandaag zijn. Niets is ons te veel voor onze kittenouders. Nooit zullen we handelen zoals wij toen zijn behandeld.

Bubbles heeft heel wat vrienden op onze weg gebracht. We zullen haar nooit vergeten, ze was een uitzonderlijke dame.

Al onze ouderdieren worden getest op HCM, PKD, Felv en Fiv.

Eerlijkheid is de steunpilaar van onze cattery, we werken met levende wezens en dat gaat af en toe helaas fout.


Mocht u interesse hebben in een kitten van ons kan u ons altijd mailen of bellen op het nummer 0477/186415. Liefst na 17 u.


Veel plezier op onze site... Oh ja ondertussen hebben we ook twee naakte dames... Zalige karakters en superaanhankelijke poezen.


Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verslavingen.......